top of page

Spolupráce s programem KasPro


Vždy jsem rád, když svýma fotkama a prací mohu pomoci dobré věci. Ať už se jedná například o použití fotografií v nějaké informační brožuře ke CHKO, nebo dokonce pomoc některým lidem s fobií z určitých druhů zvířat - velmi mě před časem potěšila zpráva od jedné slečny se slovy, že ji moje fotka užovky tak učarovala, že postupně ztrácí strach z hadů. Občas, jako teď, mám také možnost se zapojit do něčeho, v čehož smysl věřím a podporuji to. Kastrace koček má smysl nejen pro snížení množství zbytečného utrpení (více informací zde), ale z mého pohledu fotografa a milovníka divoké přírody je toulající se zdivočelá kočka pohroma pro mnoho drobných živočichů v lese, na loukách a podobně. Kočka je totiž jedním z nejefektivnějších lovců.


S dalšími lidmi jsem se zapojil do podpory programu KasPro a doufám, že znova budu moci svou částí přispět k něčemu dobrému. Zkuste o tom popřemýšlet i vy ;-)

1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Podpora záchranné stanice v Jaroměři

Je mi trošku smutno z toho, že první příspěvek na mém blogu se netýká focení nebo zážitků během focení, ale prosby o pomoc. Záchranná stanice v Jaroměři se potýká s nedostatkem financí zejména díky ne

bottom of page